Monday, 24 November 2014

Cara nak buat anak panah comel

Assalammualikum dan salam sejahtera.First tutorial aku...  Cara nak buat anak panah yang cantik-cantik...

1.Klik  Totallyfreecursor
2.Pilih  mana yang korang suka dan dapatkan kod..
3.Klik pada gadget dan add di HTML/Javascript.
4.Copy dan paste kode tadi di ruangan add gadget tu.
5.Preview  dan save tengok jadi ker tak....


Okelah tu jer senang kan ...selamat mencuba ^_^

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....