Tuesday, 25 November 2014

Cara nak buat perkataan ikut cursor.

Assalammualikum...salam sejahtera dan hye.... :)
Alahai ,,,aku tak boleh nak tidur lah...so aku nak share skit tentang  cara nak buat perkataan ikut cursor... Korang boleh klik ke link ni....Abang ni memang sempoii...Kalau dah siap jangan lupa bagitahu ea hhahah...okela bye :)

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....