Monday, 24 November 2014

Masalah?

Assalammualikum warahmatullahiwabarokatuh....salam sejahtera  dan  hye .apa khabar u ollss??
Hehe, Masalah? Masalah sapa yang tak pernah ada masalah...semua pernah mengalaminya walau sekecil zarah sekalipun...Kalau dapat masalah tu jangan  tension sangat nanti jadi stress...cuba  memperbanyakkan beristighfar...dan mulakan dengan senyuman...sebab nya bahaya jugak kalau hadapi masalah lepastu stress2x nanti habis satu badan migraine hehe...Sabar jer lah yerk...Masalah tu kan akan lebih mematangkan kita..Apa yang penting adalah banyakkan bersabar ...jangan mudah melenting ketika ada masalah...bukan semua masalah tu akan memusnahkan  kita...tetapi ia akan lebih menampakkan kemampuan kita...Kita harus berani  menghadapi masalah tersebut... Mulakan senyuman dan niat ...Perkara itu cepat berlalu...heeee
byee~

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys ๐Ÿ˜ƒ- Family zone dan Friendzon...