Saturday, 20 December 2014

lukisan

Assalamualikum dan salam sejahtera...
Korang pernah tak nampak lukisan ni??
Aku pernah tanya dekat komen pada someone tentang gambar lukisan ni...Sebab aku memang minat gila2x sangat art...Patutlah orang tu tak balas ,,,ni ambik kat google hehe...Saja nak bertanya jer...ni pun jumpa dekat video lagu Chomel...Ehem..



Okela ,,no idea sedih bola kalah :( Tak pe lah no. 2 okay gak an :)))))))

No comments:

Post a Comment

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...