Tuesday, 9 February 2016

Kecewa!

Selamat pagi..Hi!

Berapa lama kita dah kawan?Dah  6 tahun lebih! Tapi kenapa kau tak sedar erk..Aku selalu buang ego aku..tapi..kau asyik nak salahkan aku jer..kerja kau..Haritu kita gaduh sampai aku block...aku loss contact dengan kau..sekarang ni..adik kau kata kau nak mintak maaf..padan muka..orang suruh wasap sendiri tak nak..Tahu pula segan..Jangan harap aku nak tegur kau..Dah maki aku...kau ingat senang>?nak lupakan macam tu je..



No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...