Friday, 11 March 2016

Jawatan kosong

Assalammualikum dan selamat petang..
Okay saya lepasan SPM.nak kumpul duit sebab nak sambung belajar.. Saya dapat 5 tawaran  iaitu cikgu taska 3 dan 1 pembantu taska dan 1 kerani.Persoalannya 1 tawaran tu kalau dah kerja tak boleh berhenti sampai bulan 11(takot panggilan belajar),satu lagi terlalu jauh sangat dan satu lagi tu memang nak sangat pergi tapi ada masalah lain pulak..huhu sedihhhhh!!Hmm,,,macam menyesal pun ada..kalau ada siapa tahu kerja kosong tolonglah share info yup..Area batu kikir,jempol,bahau,mahsan ..huhu...seremban pun tak pe asalkan ada asrama..tolong ye kalau ada info..urgent sgt2..thank you :)

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....