Tuesday, 29 March 2016

KOLEJ,FORM,6,UPU

Assalammualikum dan selamat pagi..

Aku ada dapat beberapa tawaran sambung belajar..
Antaranya PICOMS,MICOSTdan lain-lain.
PICOMS dapat tawaran dalam bidang farmasi.. MICOST banyaklah lebih pada komputer.
Hmm tapi bila fikir-fikir balik aku tolak semua yang ada.Biarlah keadaan yang menentukan.Aku memang tak da arah tuju dah sekarang.Okay...
Rasa macam nak pergi form6 je.ke ak tunggu UPU dulu>?huhu
Kalau masuk form6 mesti aku boleh sambung law,teacher or nursing*insyaallah :)
Tak tahu lagi..pening fikir.. relax jer la dulu..Fokus for repeat paper.. Please ''dua'' for me get flying colours a.k.a A+ :) Amennn

Bye :D

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....