Tuesday, 29 March 2016

Mimpi seseorang berulang kali

Assalamualikum..

Wahai readers sekalian apa makna kita mimpi seseorang berulag-ulang-ulang-ulang-ulang-ulang-ulang  kali yup..

Mainan syaitan?
suatu petanda?
ahhhhh hidup aku terganggu ..Selalu mimpikan seseorang...
sharelah :)


note:ternampak budak yang terselamat dari highland tower tu..terharu beb dia dapat jumpa balik dengan orang gaji dulu dia tu walaupun berlainan bangsa dan agama  :D

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....