Sunday, 13 November 2016

Tulis Artikel ?dapat duit.

Assalamualikum,
Selamat malam..

Nak kerja?tapi masih tak dapat kerja? mengapa korang  tak nak  cuba  kerja dari internet . Antaranya, '' Tulis artikel,cerpen,novel,puisi  dan sbgnya  ''
Banyak peluang-peluang korang boleh dapat melalui penulisan ni.. Kerja ni  pun boleh dari rumah,sesambil makan nasi pun boleh huhu..Mungkin sesetengah  tempat korang nak hantar tu tak terima..so,jangan putus asa..cuba dan cuba lagi..

Antara  tempat2 boleh hantar karya korang:

1. Hantarkan /nyatakan korang berminat nak join terebih dahulu,karang penat2 korang buat  dah penuh ,x terima plak... hantarkan email di  : kekerucom@gmail.com  / mycarijodoh@gmail.com

klik untuk zoom




2.Penulisan untuk blog di cun.my.

3.mingguan wanita

4.majalah tunas

5.Pertandingan menulis cerpen di SINI


Banyak lagi tempat karya penulisan  boleh hantar.Sebelum nak tulis,baca syarat2 / kehendak dan sbgnya..

Goodluckkk!

No comments:

Post a Comment

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...