Sunday, 25 December 2016

20 Senarai antara KEMUNGKINAN hadiah perempuan suka . .

Assalamualaikum,

Apa perkara yang perempuan suka untuk  terima hadiah? Ini hanyalah pemandangan dy saja yang dapat dari sumber rakan ,TV,Rancangan dan sebagainya.Malangnya,dy yang tulis tapi semua senarai dibawah tak sama dengan jiwa dy.hahaha poyo 


p/s:Khas untuk orang yang dah berkahwin atau untuk ibu,adik perempuan,akak,kawan perempuan atau sbgnya

1.Coklat

2.Bunga

3.Handbag

4.Bungalow

5.Teddy Bear(patung)

6.Pakej percutian kerumah sendiri

7.Minyak wangi

8.Alat makeup

9.Kasut/Selipar

10.Novel cinta

11.Kereta

12.Belanja makan

13.Aiskrim

14.Set skincare percuma

15.Kotak Tisu ,WHY? HAAHAHA

EX:Bertuah perempuan tersebut,boleh standby kalau Buntat Meninggal ke, tengok scene drama korea ke atau korang tinggalkan dia ke..senang kan? agak2 sikit nak mainkan pompuan..hempuk kepala kau kang !

16.Handphone

17.Barang kemas

18.Keyboard Warrior. masuk sekali?? haha

Ex. Korang upload foto dekat laman sosial ,then ada user lain kutuk korang.Penuh bangganya laki tu jadi KW mempertahankan perempuan tu..hahaha . Wowww.. sungguh mengarut.

19.Tengok Wayang.

20.telekung..


Cukuplah 20 tu dulu,ada apa-ii tambahan ..komenlah yup


No comments:

Post a Comment

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...