Saturday, 10 December 2016

I Love ANIME

Assalamualikum,
Salam sejahtera,

Semalam ada orang cakap '' Dy ni asyik-asyik anime sampai background blog pun letak anime
(ni dah tak letak k) huhu..

Yes!memang dy minat gilerrr anime.Dy memang tak layan drama-drama dekat  tv tu. Tak tahu lah kenapa mungkin jalan cerita dia dah boleh agak,cinta yang terlalu overdose,sbgnya cakap lebih-lebih kena kecam   Okay !look anime, anime ni dah tentu-ii lah menipu kan ,maknanya kita tahu dia tipu dan kita tak tertipu pun actually huhuhu.Nevermindlah..


Antara anime yang dy minat/tengok:

1.Tokyo Ghoul(memang minat giler)
2.Get Backers
3.Shaman King
4.Detective Conan
5.Magic Kaito-Kaito Kid
6.Prince of Tennis
7.Naruto Shippuden
8.Bleach
9.Shin Chan
10.Doraemon
11.Chalk Zone
12.Jimmy Neutron
13.Spongebob
14.The Pinguins Of Madagascar
15.Dragon Ball
16.Atashinchi (mula dulu menyampah,bila tengok jadi suka pulakkk)
17.Power Rangers
18Kamen Rider
19.Garo(Bukan anime,tapi ada kuasa power huhu termasuk sekali la tu)
20.Fullmetal alchemist (betul tak ejaan ni)
21.Masked rider(banyak tajuk)
22.Tom &Jerry
23.Cat Dog
24.Angelic Layer
25.Sonic x
26.Transformers.
27.Batman
28.Ben 10
29.Chibi Maruko Chan
30.Ninja Hattori
31.Pokemon
32.Kluang man(malaysia buat)
33.One Piece.
34.Initial D
35.Inuyasha

*Banyak lagi sebenarnya,huhu taip banyak-ii macam ada orang baca 😝😝 *
So,sesiapa yang minat anime macam dy..mesti kalau tak tengok kat TV/tv9 dah tak buat sangat kartun  tengok online kan huhuhu


Jangan lupa sudikan diri menjawab survey saya ya Soal selidik isu couple

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....