Saturday, 3 December 2016

Cari kerja kerajaan-SPA


Assalamualaikum,salam sejahtera.

Ada ke yang tak tahu SPA tu apa? meh dy citer sikit..
SPA tu merupakan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam  ..banyak kerja kerajaan yang kita boleh mohon.. tinggal nak tak nak je.. .. berminat?? isi di sini ..
Korang kena lah sentiasa tengok laman web tu.. dan banyakkan bersabar.. kerja kerajaan memang ramai yang minta so faham2 jela.. termasuklah dy

Bagi lepasan spm dy sangat galakkan  korang mohon  ..
Nak lebih mudah korang tengok dulu kelayakan korang tahap-tahap mana ..semua ada di website ini
tapi mungkin makan masa juga.. so,kenalah banyak berdoa ..berserah pada Allah.. jangan lepaskan peluang kalau dapat tau ^_^

Sesiapa yang dah lepas step 1, nak temuduga .. jawab peperiksaan online dan sebagainya tu..semoga berjaya ya.. thats all.. wachaaa bye!

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....