Tuesday, 13 December 2016

Cerita Keluang Man

Assalamualikum,selamat malam.
petang tadi teringat pula cerita masa zaman kanak-kanak,cerita Keluang Man.Masa tu,selalu tengok cerita tu dengan abang dy a.k.a kawan karib hahaha.Dia dengan Dy dua kali 100 jer..minat anime..lebih lagi dengan jurusan dia ambil sekarang tak lari jauh dari anime.Hahaha..memang sekepala,semua minat sama ..bak kata orang tu ada  ''chemistry'' <--betul tak ngeja tu huhuhu..

Cerita Keluang Man ni memang dy minat sangat..ada tak yang minat atau pernah tengok juga cerita ni? Time kecik dulu sampailah sekarang tak complain sangat pasal grafik cerita tu.Sebab ,cerita tu kelakar bagi Dy..so dah tak nampak kekurangannya.Cuba kita buat..agak-ii mampu ke?Rindu tetiba dengan cerita tu ...Sehinggalah cari balik dekat YOU TUBE ..nasib ada..hehehe .Thanks to Syam sam dan My Free Network  👍👍👍👍👍

Bolehlah tengok dekat You tube.Dy baru sempat tengok sampai epd 4.hehehehe

Epd 1:Keluang Man
Epd2:Keluang Man
Epd3:Keluang Man
Epd4:Keluang Man
Epd5:Keluang Man
Epd6:Keluang Man
Epd 7:Keluang Man
Epd8:Keluang Man
Epd9: Keluang Man 
Epd10: Keluang Man
Epd11:Keluang Man
Epd 12:Keluang Man 
Epd13: Keluang Man
Epd 14:Keluang Man <sampai epd 14 je ke?>
Epd 15:Keluang Man
Epd 16:Keluang Man
Epd17:Keluang Man

lagu dia dari kecik minat..besttt!
Oraittt have fun allssss!
bye

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...