Saturday, 10 December 2016

Hitler (Hancurnya Third Reich)

Assalamualikum ,selamat sejahtera dan Selamat petang kepada semua readers and blogger.
Wah!Excited tengah baca buku tentang Hittler .Dy memang minat pasal sejarah .
Dari umur 15 tahun lagi, orang tanya ''macam mana kau boleh hadam baca buku sejarah ni? '' Dy tak tahu lah nak jawab apa selain dari satu patah perkataan ini iaitu ''BEST''
Mungkin Dy lebih kepada fakta dan mempunyai perasaan inkuiri(semangat ingin tahu) yang sangat tinggi.Okay..

terguna flash lak huhu




Sedikit sinopsis berkenaan buku Hittler(Hancurnya Third Reich) yang sedang Dy baca.

Nazi Jerman juga dikenali sebagai Third Reich.Ia menjadi kuasa yang bukan sahaja unggul di Jerman ,malah digeruni di Eropah.

Nazi adalah hitter,dan Hittler adalah Nazi.

Di tangan Hittler,Nazi mula mengembangkan kuasanya ke luar Jerman.Ia akhirnya memicu kepada Perang Dunia Kedua.Untuk permulaan perang,tentera Third Reich tiada tandingan.Sehinggalah akhirnya ,Hittler semakin tamak dan silap pencaturan.

Satu per satu kekalahan menimpa dan pada akhirnya Hittler dan Third Reich hancurnya di Berlin.


Nak tahu lebih lanjut?bacalah.Tak da?meh beli disini Bookcafe .Carian>taip buku korang nak.
atau klik terus disini --> Buku HITTLER .Okay ,have funnn 😁

Dapatkan juga

Pre-Order Kombo Bookcafe : 3 Buku Terbaik Matluthfi (Catatan Matluthfi + Momen2 Matluthfi + Kisah 25 Filsuf Barat)

2 comments:

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...