Tuesday, 27 December 2016

Kawan fb boleh ubat Amnesia?

Assalamualaikum
Salam sejahtera


Baru tadi ada seorang mesej dy di fb.. Then,dia mengaku dia tunang kawan Dy.So, dy memang suka buruk sangka(waswas) .Kita sebagai perempuan kena hati-ii. Dulu dy tak lah macam ni sangat ,tetapi..disebabkan tertetu dy lebih berhati-ii dengan sebarang orang yang tak kenal.


Cerita dia macam ni,kawan dy excident dan hilang ingatan.So,semua akaun laman sosial dia deactive.Kawan dy perempuan ok.So,dah dekat 2 tahun rasanya dia sakit.Tiba-ii muncul seseorang mengaku tunang dia.. Aishh pelik..selama ni lakonan ke?atau penyakit amnesia memang  boleh  dengan merapatkan balik kawan walau hanya di fb??
Sesiapa pakar jawablah ea..

NOTE:
Hitam=tunang kawan
Kelabu=Dy
Merah=sensor





























Kadang dy rasa serba salah,sama ada nak percaya atau tak. So,ada tak sesiapa yang mahir bab ni..Tolong ada ke perkara gnie?
Sila buat-ii tak nampak,mana yang tak disensored tu.. hmm tak faham tak pe la..


Reasons Why You Should Travel To Countries Beyond The More Popular Destinations

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....