Thursday, 15 December 2016

Peta minda waktu bosan.

Assalamualikum,selamat tengahari everybody.

Alright! kepada yang masih belajar mesti kekdang rasa bosan kan lagi-ii untuk orang yang malas buat nota. Tak lupa juga kepada orang yang ikut mood kadang rajin,kadang malasss hahaha!! aku lah tu  ..Okay tak pe,kalau macam dy,dy suka ambil kertas A4 ATAU KERTAS KAJANG.LIPAT DUA.then tulis ..  Kalau rajin sikit,ambil sehelai kertas A4 LIPAT BAGI ADA 4 BAHAGIAN. Dah siapsemua bab, cantumkan..jadilah buku.But,sekarang i don't have anytime.. sebab banyak foya keh3..

Korang tak rasa jem ke kepala baca buku ?cuba buat nota shortcut sikit..baca tu perlu lah,dah baca  salin balik apa yang korang ingat dalam buku tu.Mesti tak ingatkan,kadang isi tak penting pun duk ingat..fuh aku lah tu,

Dy memang suka conteng2 kertas,lukis2 ..sebab kenapa?dy pon tak tahu.. huhuhu ..

Ikut jenis orang jugak kot ada yang visual,auditori dan kinestik..Cuba kenalpasti korang yang mana satu? dy ada semua kot, elehhh poyo kan ..hahaha

Orait,sedikit nota buruk dy.. ingat nak scan tapi scan rosak!!geramm...😁 Tapi macam ada orang nak tengok kan bagi banyak-ii..so sikit cukup 😘





No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...