Friday, 23 December 2016

Promosi Bookcafe: Diskaun Tinggi !Peluang Terakhir.

Assalamualaikum wb.
Salam sejahtera,

Bookcafe sekarang ni ada membuat potongan harga bagi jualan setiap buku tertentu . Memang murah-murah dan menarik bagi peminat buku.Orang yang tak suka membaca pun boleh jadi tertarik lepas tengok buku-ii dan harga di bookcafe ini..Hahh ajaib tak?hehehe

Kalian masih mempunyai peluang lagi jangan risau,Ada 4 hari lagi yang akan tamat pada 26 Disember ini tau!!!.Nak tunggu apa lagi? dah  tak do diskaun jangan nangis lak eaaaa.. dy dah ingatkan awal-ii.




Mula-ii mula dy tak percaya dengan harga buku disini.Takkan lah RM5?Sekali tengok dan tengok sekali lagiiii!!Perghhhh...Memang bestlahhhh..ini bukan mimpi dan khayalan tetapi kenyataan!
Berbagai buku-ii yang menarik boleh korang grab tauuu. Memang syoklah kalau dapat selalu gniekan.Eleh selalu?jarang diskaun ni pun belum tentu korang nak rebut peluang. Semuanya berharga RM5.00 sahaja tau



 Selain daripada buku RM5.OO,terdapat juga pelbagai potongan harga /diskaun yang sangat menarik bagi buku-ii lain. Boleh klik setiap banner atau klik sini  untuk maklumat lanjut..





Okay..amacam best tak? bukan selalu dapat macam ni tau.
Diingatkan semula lagi  hanya tinggal 4 hari je tau. 26 Disember 2016.

Sekian,terima kasih 😁

No comments:

Post a Comment

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...