Sunday, 8 January 2017

1st GA by BAJETciputseleraBESAR

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera,
Hi semua..blogger-2s sekalian.Jom kita meriahkan lagi GA dari BCSB buat pertama kalinya ,sepanjang  BCSB memblogger. Cepat-ii tau,jangan bertangguh kang ada bas yang tertinggal huhu..Klik banner dibawah untuk maklumat lanjut .Join jangan tak join tau..😄



Jom memeriahkan lagi GA ni..tak rugi tau 😆

8 comments:

  1. Semoga berjaya.. singgah sini follow G+

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..aminn..tq sudi follow Gt :)

      Delete
    2. Yeah!! Dah berjaya follow blog Dy.. aritu tak jumpa, tu yg follow G+ je..

      Delete
    3. haha dy memang tak reti nak munculkan follow Gt maaflah ye huhu

      Delete
  2. Hi Cik Dylah. Thanks sudi join GA ana. Good luck ye. :)

    Ana dah update senarai nama GA. Nnti check ye. Thanks

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-1st-ga-by.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ana Suhana...Alhamdulillah.Insyaallah.sama2..tq jgk bt GA ni :)

      Okay,nanti dylah check ^_^

      Delete

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....