Sunday, 15 January 2017

#7 Apa yang saya baca

Assalamualaikum wb.Salam sejahtera.




Apa yang dy baca? dy takla  banyak sangat membaca macam korang peminat Novel tu hee...
Antara senarai apa yang dy baca:

1.Kategori buku

a) Komik
-Antara komik2 dy   baca keluaran gempak starz ,peminat anime mesti boleh agak kan  tajuk apa? haha lawak kampus lah..under 18(elite),user. Selain tu,shin chan,doraemon, Junk Food ..kreko ( kawan abang bagi)  mangga . Teringat , sanggup tak beli topup,tak makan, semata-mata nak beli mangga.. hee.

b)History/sejarah.
-Antara buku dy baca , Perang Salib,Salatus Salatin,Hittler,Hamka dan lain-ii..

c)Novel
Jujur dy bukan peminat novel lebih lagi novel unsur cintan cintun ni huhu..Seram ke bolehlah..Tak tahu kenapa boleh baca..hee  .

d) English
-Pirates of the carribean.Straits Times,Star



2.Kategori Blog:

a)Rnadia Sabrina

b)Blogger lelaki

c) HasrulHassan

d)Lea Azleeya.

e)Abam Kie

f)Shahida Dzulkifli

g)Cikgu Kacamata

Nak senaraikan semua ke?haha.. banyak lagi ni ..


Selain dari senarai diatas,dy juga ada baca 100 cerita seram di google play.. internet.. twitter dan banyak lagi.

-Sekian,terima kasih-

No comments:

Post a Comment

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....