Sunday, 8 January 2017

Giveaway:MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

Assalamualaikum wb
Salam sejahtera
Nak menang percutian ke Suria Resort??Jum join GA dari blogger http://www.syahirahvaliant.com/ ni,mana tahu  ada rezeki untuk korang πŸ˜€
Ikuti beberapa langkah-ii/syarat ..
Ketahui lebih lanjut dengan meng 'klik' banner di bawah ini.


4.Kenapa anda nak bercuti ke Suria Resort?

         Dy nak bercuti ke Suria Resort kerana nak merasai sendiri percutian yang menarik dengan menghayati alam ciptaan Allah. Lebih lagi dy tak pernah bercuti ke mana-ii beberapa tahun ni huhu .Dy,ingin merasai sendiri pengalaman  menarik di Suria Resort.

        Oleh itu,dy ada mendengar dan membaca tentang Suria Resort .Rasa sendiri tak pernah lah huhu..Antaranya, harganya sangat berpatutan dengan pelbagai  kemudahan dan kelengkapannya. Selain itu,pemandangan dan persekitaran   yang  cantik memberikan peluang untuk merehatkan minda sementara melepaskan tekanan penat belajar dan bekerja.Memang sangat sesuai untuk seisi keluarga  untuk meluangkan masa bersama.

-Jom memeriahkan GA ni πŸ˜€
       

7 comments:

  1. good luck awak ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  2. Join too, hehe..salam kenal kenal

    http://nonasani.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  3. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hy,tak pe..goodluck jugak yuppp..aminn..tq sudi bw ke sini :)

      Delete

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...