Saturday, 7 January 2017

Menambah pendapatan dengan Affiliate

Assalamualaikum,Salam sejahtera..
Selamat petang para readers semua..


       Pernah dengar tentang Affiliate?? Mana yang tak pernah tu,dy cerita sikit ya.. Kita boleh buat duit tau dari menjadi Affiliate .. Kita sebagai pengantara/orang tengah. Kita cuma perlu sebarkan link yang disediakan macam banner,link gmail,dan sebagainya.Apabila ada orang klik dan beli  dari material korang tu.Secara automatik, korang akan dapat komisen.Bergantung kepada sesebuah program affiliate tu sediakan.Ada affiliate yang sediakan 5% ,10% dan sebagainya.. So,tengoklah dulu korang kenan ke tak.. hehe.Kerja tak susahkan? Bab marketing lah kena power sikit. Macam dy memang tak power haha

Antara senarai program affiliate yang boleh korang join.

1.Tudung Si Comel
Tudung si comel ni best sebab belum pape lagi, diorang dah bagi RM30 sebagai bonus.Jika korang dah signup, training  video pun ada .Antaranya tentang link, strategi promosi,tengok,siap di guide lagi..Amacam  Best tak??

Daftar di sini --->Tudung Si Comel


2.Bookcafe
Kebanyakkan orang,memang suka bekerja dibawah Bookcafe ni.Memang ramai buyer online yang minat untuk beli  di bookcafe .Walaupun Komisen yang diberikan 5% tetapi berbaloilah kan. Siap dengan Bonus ..RM1.00 .Tahu tak apa tu Bookcafe??Pelbagai barangan yang dijual,antaranya buku,kek,dan sebaginya
Daftar di sini -->Bookcafe

3.SimpleHijab
Simplehijab?dah nama hijab ,jual tudung ler..memang banyak tudung yang dijual..Cantik-cantik tau..
Korang nak join dropship pun boleh..
Nak join affiliate klik dibawah ni
http://simplehijab.co/?id=chyn

Selain tu:

Lazada
Klik Jer
 dan banyakkkkk lagii..

Okay itu je dari dy,Ada apa-ii pertanyaan sila tinggalkan di komen yupp..
😀





No comments:

Post a Comment

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...