Wednesday, 4 January 2017

The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie.


Assalamualaikum wb
Jom,ramai-ramai wahai para blogger sekalian,kita meriahkan GA dari  blogger  mekzumbie ni.. 😰klik banner dibawah ni ya untuk join.. 






Apa yang nak buat atau terfikir nak buat pada tahun 2017 

     Sebenarnya macam-ii yang Dy nak buat 2017 ni tapi satu je la dy cerita ya.Dy ni  bukan budak yang pandai malah dy ni slow gila,loading huhu.. Oleh itu,Dy nak cuba dapatkan pointer yang baik.Nak belajar  betul-ii ,nak buang sifat malas, dan lebih muhasabah diri.Sebab,kadang kita tak sedar ramai yang terluka dengan kita. Mungkin salah kita juga. 

     Kesimpulannya ,dy nak cuba belajar untuk mendapatkan sesuatu yang baik walaupun bukan terbaik dan cuba membuang sifat dy yang malas tu..huhuhu

Tu je lah,dy boleh cerita.Lain-lain perkara tak perlulah dy cerita sebab tak mungkin dan tak logik langsung untuk Dy capai lagi...

4 comments:

  1. Moga dylah berjaya dalam pelajarannya, Amin.

    I came from the same segment :
    http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn..Insyaallah ..terima kasih :)
      Goodluck ya ^_^

      Delete
  2. Good luck in your study Dylah!

    Ajim datang blogwalking dari segmen yang sama. Jemput follow blog Ajim yeee.
    https://ajemy.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn..
      Terima kasih ajim sudi bw .. hee

      Delete

"Giveaway by Yanieninie"

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. Jom join .Klik banner dibawah.