Thursday, 16 February 2017

Result.

Assalamualaikum wb..Salam sejahtera..
Rasa lama dy tak berblogging.. hee mana yang BW tu thank you yupp..tak sempat nak balas lagi..


Taniah yang mana dapat pointer sangat2 baik tu..Yang mana sederhana dan kurang baik,jangan risau masih ada lagi peluang.. Usaha!moga Allah reda...

Tapi, memang down gila kan,bila kita dah usaha bersungguh-sungguh,korbankan pelbagai perkara tapi dapat hasil yang kurang memuaskan.Jangan risau!Allah akan ganti atau beri yang lebih baik.Cuba lagi..

Bangkit...jangan putus asa..

Moga,Allah reda.

7 comments:

  1. tak pe. boleh usaha lagi. dont be sad. be happy and keep positive. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tu..Thank you kak ana suhana :)

      Delete
  2. eh result apa ye ?

    apa-apa pun keputusannya, pasti terselit hikmah Allah di situ. always thanks Him for this victory. this is just a beginning. kita boleh terbang tinggi tp jangan sampai trlupa asal usul kita.

    result bagus bukan tandanya kita berjaya tawan dunia.
    result tak bagus jugak bukan bererti kita gagal. ingat. gagal sekali. bukan gagal utk selamanya.

    benda ni selalu saya pegang;
    ada ke orang berjaya tak pernah gagal walaupun sekali ?
    ada ke orang yang berjaya memang tarus berjaya tanpa mengharungi kegagalan ?
    tak pernah jatuh.
    tak pernah gagal.
    tapi, dia berjaya.
    ada ?

    kita da berusaha.
    Kun Fayakun. kalau Allah dah kata ''jadi'' , maka jadi la ia.
    so, redha la. maybe Allah nak bagi rezeki LEBIH LUAS kat luar sana.
    bersangka baik dengan Allah . Allah lagi tau apa yang terbaik untuk kita.

    p/s : esok result saya semester 3 pulak keluar. doakan ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. reslut sem 1.tahun lepas punya..

      yup betul tu,terima kasih ya :)

      insyaallah saya doakan..Allah yuftah alaikum.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. aina pernah rasa bila dah pulun betul2 tapi bila dapat result.... hmm ada hikmahnya. next time kena usahakan lagi kan. insyaAllah boleh. fighting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu.. lebih baik gagal mencuba dari gagal sebab tak berbuat apa2..kegagalan akan buat kita bangkit dengan tidak disangka..sangka

      Delete

Friendzone dan Family Zone

Assalamualaikum wb,Salam sejahtera. -Last paper repeat hari khamis.Doakan Dylah dan rakan yang lain ok guys 😃- Family zone dan Friendzon...