Tuesday, 7 March 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

Assalamualaikum wb
Salam Sejahtera..


Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

21 comments:

  1. Hai, Uyul pun join GA Mialiana.com. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck ya kak uyul :)
      Terima Kasih ^_^

      Delete
  2. Salam. Fiza singgah BW dan follow sini. Dari segmen yang sama. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sis..
      thank you sudi singgah..dy follow back ya :)

      Delete
  3. Replies
    1. goodluck jgk.. tq sudi singgah sis :)

      Delete
  4. all the best..

    salam bw dr segmen yang sama

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

    maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. tq sudi singgah mama :)

      Delete
  6. hai datang singgah
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Semoga berjaya.. Saya singgah dari segmen yang sama.. Salam ukhuwah dari saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. terima kasih sis.. moga berjaya jugakkk.. :)

      Delete
  8. Terima kasih sudi join Giveaway Fridge Magnet Padang Besar. Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    Semoga berjaya... (^_^)


    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..tq jgk bt Giveaway ni..
      amin..insyaallah.

      Delete
    2. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

      #jombercontest
      #kisahhidupku

      Delete
  9. selamat petang , singgah sini dari segmen yang sama .

    selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama. jemput ke blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama..
    all the best.. :D

    jemput singgah blog sy..
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama

    Jemput ke blog ye~ Kisahsidairy~

    All the best

    ReplyDelete

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...