Monday, 24 April 2017

Viral!!!Comel ... Adik kacau abang nyanyi..

Assalamualaikum,salam sejahtera..

2 hari yang lepas Dy ada tengok  satu video ni dekat satu page ni..
Comel je.. abang dia tengah nyanyi ,adik dia duk kacau ..hahaha .Suara dia pun okay,not bad,sedap jugak didengar....hehe

Teringat pulak kat abang dyla yang jauh di sana ..keh3



Boleh layan di You tube---> Syazwan Syahmi dan Arissa.

Atau di IG-->  syazwansyahmi_

3 comments:

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...