Sunday, 28 May 2017

Selamat berpuasa dan butang follow

Assalamualaikum,hi semua pembaca..

Disini terlebih dulu Dy nak tanya.Ada lagi tak Dy tak follow back blog korang..Bolehlah tinggalkan dibawah komen (beserta link blog) ni ya.Takut dy ada tersalah pandang...

Orait.Semalam berpuasa macam mana okay tak?
Terawih penuh tak setakat ni? Cukup 2kali.Kalau cukup Alhamdulillah,kalau tak cukup jangan risau. Banyakkan ibadah dirumah ya. Sambil-ii  buat kerja asaignment ,thesis,baca buku dan sebagainya.Bukalah kat you tube ke,mp3 surah ,ayat al-quran.Dengar pun boleh ,dapat pahala.Nak lagi best,baca .

Jaga mata,jaga hati,Jaga  lidah..dan jaga semua jaga.
Okay,sekian asalamualaikum..Selamat berpuasa gaisss 😀

2 comments:

Tarikh keputusan STPM SEM 2 semakin dekat!

Assalamualaikum wb  Hahhh..dah makin dekat weyh tarikh result nak keluar..minggu depan je lagi. Hope,lebih baik dari sem1 lepas. Nak cer...