Friday, 12 May 2017

Share Kongsi..

Assalamualaikum wb

hi readerss2.. hehe

Dah lama dy tak update kan..

Okay,first2 dy bagi warning ea,mana tak suka dy tu..jangan la baca.Buang masa korang je
Dy saja je nak kongsi ..sebab nama pun blog dy ...suka hati dy la kan..hehe

                         Hari khamis ,minggu lepas..dy dah rasa lain macam dah tau..tapi dy buat tak tahu je.Ingat sakit biasa2 je. Hari sabtu..balik dari kelas..dah sakit kepala yang amat sangat. Dy suspek tu migraine je.Sebab,dy memang ada migraine dan memang tiap bulan sampai 3 atau 4 kali wajib akan kena.Dy tidur lah.Selalunya bila bangun akan elok sikit.Tapi,makin teruk lak.Rasa nak pecah dah kepala. Lepas tu,dy selsema,pening kepala.Baru sakit 2 tu je. Sampai hari selasa,makin teruk dah.. Batuk berkahak,then,malam tu dy tak boleh tidur. Sejuk ..sampai mak dy suruh pakai toto dengan baju tebal berlapis-lapis. tu pun rasa sejuk lagi. Then,dy jumpa doktor lagi buat kali kedua.Doktor kata bla bla bla  .Apa yang dy fokus ,Dokt nasihatkan jangan tertekan,cukup tidur. Rasa memang tak da satu  pon ciri-ii pada dy yang dy dpt buat..memang sepanjang sakit tu sampailah sekarang dy memang stress je..Dugaan yang datang menghempap satu persatu.Macam tak da tanda nak henti.


Kadang sedih tengok keadaan diri.Harap semua ni cepatlah berlalu.

Nasihat dy, Andai kata korang ada sakit  sikit-ii tu baik,korang pergi check .Jangan ambil remeh sakit ni.Kadang kita pun tak dapat jangka.

3 comments:

  1. Kusyuk sy baca entry ni sebab ingatkan citer kena buatan orang. Sorry Dy sebab sy terfikir macam tu. Banyakkan berehat, cukup tidur, nyahkan stress 👍👍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehe,,insyaallah tak de buatan org ,terima kasih ya kak nour:)

      Delete
  2. Betul tu, jangan abaikan simptom2 yang remeh, takut melarat. Get well soon.

    ReplyDelete

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua... Maaf lerrr dah lama tak  update blog. Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor n...