Wednesday, 26 July 2017

Tarikh keputusan STPM SEM 2 semakin dekat!

Assalamualaikum wb

 Hahhh..dah makin dekat weyh tarikh result nak keluar..minggu depan je lagi.
Hope,lebih baik dari sem1 lepas.
Nak cerita something tapi lain kali lah,ada kerja nak buat.Padahal main game ada masa ahahahah

Doakan kami sekelas dapat keputusan cemerlang, okay 😄.

-Memang short entry hari ni..huhu-
Bye~

Thursday, 20 July 2017

Game

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Ada yang rindu Dy tak?huhu..almakalumlah dah sebulan lebih tak update blog.
Dy tengah final sem ,tu kelam kabut sikit...hehe lupakan dulu seketika..

Hari ni dy nak cerita tentang Game yang dy suka dan pernah main.Banyak lagi tau,dy senaraikan mana termampu jelah huhu..

1.Dungeon Rampage



2.Counter Strike


3.8Ball pool


4.Mobile Legend


5.Candy crush Saga


6,Pou


Banyak lagi...Korang suka main game apa?

Lirik Cinta ini mimpi -Akmal Amsyar

Boleh  tonton di you tube-->  Cinta ini Mimpi Kenapa kau buat aku begini Menolakku dgn alasanmu itu Mengapa kau yang menjadi penghala...