Wednesday, 16 August 2017

Update baru!

Assalamualaikum wb,Hye semua...

Maaf lerrr dah lama tak  update blog.
Sibuk sikit dengan kesihatan tak menentu.Tadi,pergi klinik.Doktor nasihat macam2 tapi  boleh ke ikut? huhuhu.Maybe yes ,maybe no.. hahaπŸ˜€πŸ˜ž





Akhir kata:
-Doakan, aku kuat,supaya dapat,menjalani,kehidupan seperti,biasa- Fullkoma-

2 comments:

  1. Alahaiiii sian nyer... Semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Rindu tak? hehe

Assalamualaikum wb,hye.. Tak sangka ada juga yang tanya kenapa dah lama tak update blog..hehe,ingatkan tak da siapa sudi baca blog ni....