Sunday, 19 November 2017

SPM Fever Giveaway


Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang
Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang
Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang
Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang
Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang
Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang
Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang
Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang
Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang

Kesemuanya 25 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie * Henrietta Jose * Aira * Najah Mustapa * Mamapipie * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

2. Follow instagram berikut: (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Hernee Nazir * Najah Mustapa * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

3. Like Facebook berikut:

* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * JMBelog * Shalimar Yusof * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu *

4. Follow Google Plus berikut:

* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * Sheila Adziz * Shikin Razali *

5. Letakkan URL Blog Mamapipie di dalam blog list anda.

6. Buat entri bertajuk 'SPM Fever Giveaway'.

7. Salin dan tampal kod HTML di bawah:

8. Dengan tidak melebihi 100 patah perkataan, tuliskan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM dahulu. Contohnya, terlewat bangun, terlupa membawa MyKad, terpaksa ambik periksa di dalam wad, terkantoi dengan pengawas SPM dan sebagainya. Perenggan ini hendaklah ditaip di dalam entri anda dengan menggunakan huruf italic. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan coretan pengalaman yang paling menarik dan asli (authentic).

✿๐ŸŒบPengalaman semasa ambil SPM Dylah rasanya tak ada apa yang best .Cuma masa exam paper Seni.Adalah sorang lelaki pengawas tersengih tengok lukisan kawan yang duduk bahagian depan.Bila pengawas tu nak berhenti sebelah Dylah,Dylah  pun cepat-cepatlah tutup lukisan yang buruk tu. Lagipun tak pandai nak mewarna.Pemilihan warna lagilah K.O terus.Karang kena gelakkan pula.Satu lagi masa exam Addmath.Memang cepat sungguh Dylah siapkan soalan tu ,tak sampai beberapa belas minit pun .Lagi hebatnya tak payah pakai kalkulator ,guna otak jepun je huhu.Lastly,bila keluar result tiada dalam senarai sijil SPM .haha ๐Ÿ˜ฐ.๐ŸŒบ✿

9. Terbitkan

10. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri di SINI sahaja.

11. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.

Jom klik di SINI jika nak join SPM Fever Giveaway.
Peraduan berlangsung sehingga 11.59 malam, 30 November 2017.

SEKIAN. TERIMA KASIH.


3 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

Assalamualaikum wb.  Mari!semua para blogger meriahkan Ga ni ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ